This project is read-only.
5
Vote

Cannot select a SharePoint site

description

I am not able to select or open a SharePoint site. I am using SharePoint 2013 RTM. I tried version 3.4 and 4.0.1.0. See attached screenshot, the field is greyed out and clicking on the button does not do anything.
Doesn't matter which function I try, all the same.

file attachments

comments

bcweb wrote Mar 1, 2013 at 8:39 AM

I have the same issue. I found the Sushi photo import into user profiles from network drive the only one I could get working. I have installed Sharepoint 2013 with all the new social benefits but no photos!

Thanks

wrote Mar 5, 2013 at 1:17 PM

cveld wrote Mar 5, 2013 at 1:17 PM

Hi there, I downloaded the sourcecode and tried to solve the problem myself. It appears that SUSHI currently tests whethers 2007 or 2010 is installed, which is obviously not the case at my site, as it is 2013 that is installed.

So, I added logic to also test for the existence of 2013:
SharePointUtil.cs -> how can I submit a patch? changed file attached
public static bool IsSharePointInstalledLocally:
return (IsSharePoint2007InstalledLocally || IsSharePoint2010InstalledLocally || IsSharePoint2013InstalledLocally);

public static bool IsSharePoint2013InstalledLocally (copy from IsSharePoint2010InstalledLocally, change 14 into 15):
@"SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\15.0"

wrote May 29, 2013 at 12:58 AM

wrote Aug 14, 2014 at 4:47 PM

wrote Feb 11, 2015 at 4:08 AM

CraigHumphrey wrote Feb 11, 2015 at 4:08 AM

v3.4 is doing the same for me (other than the left nav, no controls working) on an SP2010 server.

CraigHumphrey wrote Feb 11, 2015 at 4:15 AM

v4.0 and v4.01 work (well the controls do), but then I get:
error: Access is denied. (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
on all but one of my sites.