This project is read-only.

Cannot Select a Site

Sep 12, 2013 at 12:16 AM
Greetings,

I just downloaded Sushi and have it installed. I am not able to select a site. When I click "Select a site" nothing happens.

What am I doing wrong?

Thank you.

Bob Mixon
Sep 12, 2013 at 12:35 AM
Hey Bob,

Are you running sushi on the actual sharepoint server? Are you running as administrator?

Thanks!
-Ryan




Sep 12, 2013 at 12:42 AM

Hi Ryan,

Yes, I am running it on the WFE and I am an administrator.

I am running this on 2013, is this supported?

Thank you!


--
Bob Mixon
Senior SharePoint Architect, Information Architect, Project Manager
Microsoft SharePoint MVP - 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

Mobile: (951) 235-9504

[email removed]

http://www.BobMixon.com

Sep 12, 2013 at 12:44 AM
2007 and 2010 are for sure, and there was a guy working on the 2013 update, but I don't know if it's in the main download release yet. Let me double check and get back to you.

Ryan Hayes
Sonata Cove Software, LLC
ryanhayes.net
sonatacove.com


Sep 12, 2013 at 1:33 AM

Sounds great, thank you Ryan…


--
Bob Mixon
Senior SharePoint Architect, Information Architect, Project Manager
Microsoft SharePoint MVP - 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

Mobile: (951) 235-9504

[email removed]

http://www.BobMixon.com

Sep 12, 2013 at 3:58 AM
Ok, looks like it's just not got a new release out for it yet. You can try building the source in visual studio to do it or Ill try and find some time this week or next to get a new release out. Thanks for pointing this out!

Ryan Hayes
Sonata Cove Software, LLC
ryanhayes.net
sonatacove.com


Sep 18, 2013 at 2:42 PM
Hi,
I have the same issue and work with SharePoint 2010.
The tool starts without any errors but cannot select anything.
Version 3.4

Please let me know.
Sep 18, 2013 at 2:46 PM
Thanks, Jeroen4444. For you, you'll need to use Version 4.0 or 4.0.1. There's a different download for 2010 which points to the SharePoint 2010 .dlls on your machine instead of the ones for just 2007,which is how 3.4 works.


Sep 3, 2014 at 5:17 PM
Same issue, run version 4.0.1 on sharepoint 2010 server, but cannot select anything....
Sep 5, 2014 at 4:00 PM
Can you post the error message you're getting?